"Find a way, not an excuse"

Miss Supportive - logo transparante achtergrond PNG

let me support you

Diensten

Je bent eigenlijk te druk om te groeien en veel taken doe je niet eens met plezier. Dit kan ècht anders.

Jij doet waar jouw hart, jouw passie ligt, dat waar jíj juist zo goed in bent… En Miss Supportive helpt jou waar jij vast loopt. Samen bouwen we aan structuur, aan groei, aan onze samenwerking en zichtbaarheid op de kanalen die voor jouw onderneming belangrijk zijn.

Loop je vast op andere onderdelen, dan hieronder genoemd, hoor ik dat uiteraard ook graag. Alles is te leren!  

Customer Support

Jouw klanten krijgen altijd mijn glimlach. Jouw mailbox is mijn “playground”. Als expert op het gebied van customer support weet ik wat jouw klanten nodig hebben. Hun tevredenheid en loyaliteit richting jouw bedrijf staan voorop.

Online support

Ik help je bij het op gang houden van jouw social media. Jij verzorgt de input, ik (her)schrijf en maak het visueel. Ook voor het doorvoeren van kleine wijzigingen op je website, tekstcontrole en conceptbeoordeling draai ik mijn hand niet om.

Backoffice

Denk hierbij gerust aan agendaplanning, opmaken van facturen, aftersales, verwerken klantgegevens,  bijhouden CRM systeem of wat verder op jouw bureau blijft liggen.

Ontwerpen

Het opmaken van visuals voor social media, flyers, posters, etiketten voor jouw producten, conceptbeoordeling, redigeren en opmaken nieuwsbrieven, ondersteuning opmaken e-book. 

Organiseren / hosten

Het mede-organiseren van bijeenkomsten, reizen, vergaderingen, seminars, webinars etc. Hosten van jouw livedagen, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Wat heb jij nodig?

Miss Supportive is assistent in hart en nieren, een rasoptimist én ook nog eens leergierig. Heb jij iets anders nodig dan hier beschreven? Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.