"You can do anything, if you have enthusiasm"

Miss Supportive - logo transparante achtergrond PNG

let me support you

Over mij

Het gezicht achter Miss Supportive

Mijn naam is Corry van Ginhoven en ik ben moeder van Fiene (aug 2009-nov 2009) en Teun (2012) en partner van Martijn. Ik ben opgegroeid in Sassenheim en woon daar nog steeds heel erg naar mijn zin.

Daar hou ík van; Ik vind het belangrijk om te genieten van het leven en daarbij automatisch ook van onze vrienden en familie. Ik vind het heerlijk om mezelf te verdiepen in gezonde voeding en een gezonde, positieve levensstijl. Een gezonde dosis nieuwsgierigheid en humor zijn mij niet vreemd. Verder ben ik graag buiten, hou ik van lekkere thee en koffie, zelfgemaakt bananenbrood, yoga, social media en de muziek van oa Milow en P!nk.

Kleine anekdote; Het begon “in” een tafel met een gat!? Stel je eens voor; wij hadden vroeger een ronde (lage) salontafel thuis met in het midden een bloembak die eruit kon. Ik paste precies in dat gat. Tadaaaa, mijn kantoor was een feit. Ik had een bonnenboekje met carbonpapier gekregen van mijn oom, die boekhouder was in het bloem-bollenexportbedrijf van mijn vader. Gelukkiger kon je mij niet maken! Ik schreef de bon vol met wat dan ook en gaf de kopie mee aan mijn “klant”. Later hielp ik als meisje mee op kantoor met kopiëren, omroepen en soms zelfs een vrachtbriefje typen. Het helpen en ondersteunen zit in mijn bloed. Ik word er blij van!

En dóór..! Na 17 jaar stopte ik als Assistente Private Banking bij een grote Nederlandse bank. Dat was een verantwoordelijke, afwisselende baan met een prachtige groep klanten. Ik liet heel wat achter, maar wilde na al die tijd eens écht mijn hart gaan volgen. Ik begon als Office Manager bij een interieurontwerper, want ik werd zo blij van de prachtige ontwerpen en materialen. En toch bleek mijn hart meer te willen… Tijdens onze vakantie hakte ik binnen 24 uur de spreekwoordelijke knoop door; ik ga de opleiding aan VA School volgen en doen waar ík blij van word.

Miss Supportive
Nog voordat ik de training had afgerond, hadden de eerste opdrachtgevers zich al gemeld. Een groter compliment kon ik niet krijgen. Ik heb mijn ‘why’ gevonden; o
ndernemers ondersteunen, samenwerken en toch mijn eigen plan maken, elkaar motiveren en inspireren en daardoor meer balans creëren in mijn eigen leven, maar ook in dat van de ondernemer. Miss Supportive was “geboren”.

Dit is goed, dit voelt goed. Ik ben trots!