"Happy thoughts about Miss Supportive"

Miss Supportive - logo transparante achtergrond PNG

let me support you

Reviews

"Corry heeft de afgelopen periode customer support werkzaamheden verricht voor een innovatief concept vanuit Nationale Nederlanden. Met haar bevlogenheid, humor en snelheid stond zij klaar voor alle vragen van de klanten. Ze is klantgericht, antwoord to the point maar ook empathisch en neemt tijd voor het contact met de klant. Bij ons was zij het gezicht en de vertrouwenspersoon voor onze klanten. Haar flexibiliteit is een pre, ze werkt altijd vanuit huis, maar op kantoor afspreken of vanaf kantoor werken is voor haar ook geen probleem. Corry is een aanrader voor elke organisatie die zich bezighoudt met klantcontact en hulp nodig heeft bij customer en / of community support. Met het steeds meer centraal stellen van de klant in elke organisatie is iemand als Corry onmisbaar voor het succesvol runnen van een bedrijf!"
"Wat is het ontzettend fijn als er dingen opgepakt worden zonder dat je daar zelf mee bezig hoeft te zijn! Als ondernemer wil ik mij bezig houden met alles van onze corebusiness maar alle zaken eromheen schoten er nog weleens bij in. Corry ondersteunt ons met al die zaken. Van het coördineren van content voor onze sociale netwerken, teksten redigeren, beelden maken tot het organiseren van een bedrijfsuitje. Corry regelt alles voor ons. Via een online planboard houden we alle acties bij en een keer per week hebben we kort telefonisch contact om ook samen te brainstormen over volgende acties. Ze denkt echt mee met de vervolgstappen van je onderneming. Doordat ze ook voor anderen opdrachtgevers werkt en actief aan zelfontwikkeling doet, heeft ze een brede kennis in huis die ze meteen inzet voor ons bedrijf. Echt een aanwinst waardoor wij ons kunnen bezighouden met onze passie."
"Ik werk met ontzettend veel plezier samen met Corry. Zij heeft een enorm brede kennis en veel contacten waardoor zij mij veel tips en kundig advies geeft. Ze denkt mee en neemt initiatieven. Ik vind haar de perfecte rechterhand en zou nog veel meer taken aan haar willen uit besteden, waar ik maar niet aan toe kom. Corry is betrouwbaar, enthousiast en erg precies! Kortom erg prettig om mee te werken. Ik kan haar aan iedereen aanraden."
"Corry was de perfecte aanvulling voor mij als ondernemer. Ze nam veel taken van mij uit handen waardoor ik mijn tijd en energie op mijn cliënten kon richten. Ze nam zelf veel initiatief en is erg creatief in het bedenken van oplossingen. Ze schreef mooie teksten voor mijn social media en had daarvoor altijd inspiratie. Ook maakte ze daar een perfect passende visual bij. Werken met haar in een team was als 1 + 1 = 3. Ze is altijd positief, discreet en echt een visitekaartje voor je bedrijf. Ik kan haar van harte aanbevelen!"
"Corry heeft een bijzonder gevoel voor samenwerken en is een kei in ontzorgen. Zij heeft mij een jaar lang ondersteund als VA en dat heeft ervoor gezorgd dat ik met mijn bedrijf een Level Up kon gaan. Ik kon mij volledig focussen op coaching en training en zij runde achter de schermen alles wat bij ondernemen komt kijken. Van Social Media posting tot uitwerken in de details. Corry is helder van geest en beschikt over ontzettend leuke humor. Tijdens stressvolle periodes is zij jouw baken van rust. Met Corry achter je, kun je de hele wereld aan."
"Ik heb Corry leren kennen bij de opleiding van VA school. Meteen toen ze binnenkwam zag ik iets bijzonders in haar. Doorzettingsvermogen, passie en een oplossingsgerichte houding. Het was een feest om Corry in de training te hebben. Met haar levenservaring en enthousiasme kan ze je heel goed helpen om de draad weer op te pakken. Een nieuw plan bedenken. De volgende mijlpaal halen. Corry geeft nooit op. Nooit! Ze is nu nog breed inzetbaar dus gun jezelf en haar de Corry-ervaring. Als je met Corry werkt krijg je er veel waarde voor terug. En misschien niet op de manier die je had verwacht."